Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél lányomnak 3.

2008.04.03

Leírom neked ezeket az aprócska dolgokat, mielőtt elfelejtem, vagy az idő átírja a memóriámat:)

 

Tehát pontosan a kiírt napon, időre születtél. Gyönyörű egészséges baba vagy. Az eltelt 6 hónap alatt fejlődésed ugyanúgy, mint a várandósságom alatt a nagy könyvben megírtaknak megfelelően alakult.

 

Időben emelted  a fejedet, 4 hónapos korod óta pedig fokozatosan felébredt a benned szunnyadó kis sajtkukac:) Pörögsz, forogsz, pár napja már rendesen kúszol, kezded a térdeidet magad alá húzni, felső testedet teljesen kinyomod és két kezeddel tartod, ami azt jelenti, hogy hamarosan négykézláb fogsz teperni a lakásban. Ez  persze nagyon jó, mert kevesebbet kell porszívóznom:D

 

Tegnap este megláttad az asztalsarkán kilógó mobil telefonomat és az ágyról megpróbáltad elérni, majdnem feltérdeltél teljesen:) Ülni magadtól még nem tudsz, de kitámasztva gyönyörűen elücsörögsz.

 

Az etetéssel anyád meg van lőve, mint mindenhez ehhez is béna vagyok. Mások már vöröshagymás paprikás krumplival tömik a gyerekeiket. Én tartom magam a WHO ajánlásához és csak egy hónapja kezdtem nálad el az egészet, egyelőre tejbepapit kapsz, azt is tápszeres Milupa termékből készítve. Most tanulsz enni kanállal és inni pohárból. Kóstolgattattam veled a bébiételek közül is párat, csináltam neked banán turmixot, kóstoltál almát, ettél már zöldségeket is, de nem igazán tetszett neked, így marad az, amit az orvosok írnak, a védőnő meg elmehet a picsába. Már 2 hónapos korodban azt akarta, hogy gyümölccsel tömjelek, 5 hónapos korodban meg lebaszott, hogy miért nem adtam már neked húst. Megkóstoltattam veled, csúnya zöld volt a székleted utána és tele lett piros foltokkal feneked, így aztán eszed, amit anyád kitalál, nem érdekel más véleménye.

 

Fogad még nincs, bár sokat nyűgösködünk már vele. Nem baj ha nem lesz, majd csináltatunk  neked protézist, megoldjuk:)

 

Minden érdekel, minden tárgyra rámozdulsz. A zene és a madárcsicsergés megnyugtat. Ha nagyon hisztis vagy Madonna You'll see című  vagy Chris Rea - Road To Hell dala megnyugtat, hiába no, van ízlésed:D Mostanában ez jön be neked az általam hallgatottak közül.

 

Itt ülsz az ölemben, kezecskéddel vered az asztalt, próbálod elérni az egeret én pedig egy ujjal gépelek:)

 

Ha jó az idő kint vagyunk az udvaron és nagyokat sétálunk, sok mesét olvasok neked, bár ez téged abszolút nem köt még le:D

 

Gyönyörű vagy és imádni való, ebben senkire se hasonlítasz a családban. Egyben hasonlítasz rám,, olyan hisztis vagy, mint én:D Amúgy atyádra ütöttél, remélem az ő eszét örökölted!:)