Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válasz a barátaimnak, avagy miért törlöm magam notoriksan az iwiwről?

2010.04.24

Miért törlöm magam notoriksan az iwiwről?

A kérdés adott, íme a válasz.

1. Miután a pici megszületett  apám- élettársa hatására- megszakította velünk a kapcsolatot és kitagadott. Nem fogadja a köszönésemet az utcán és a picire rá sem néz.
Ez a tény visszavetette lelki fejlődésemet, elvesztettem az emberekbe vetett hitemet és ekkor ismét töröltem magam az iwiwről. Teljesen bezárkóztam és egyáltalán nem foglalkoztam senkivel csak a picivel.

2. Majd megromlott az egészségi állapotom. Nőgyógyászati és szájsebészeti problémáim adódtak. Alul fölül használhatatlanná válták a lyukaim és egyéb testnyílásaim. :D Az orvosok nem találták a baj forrását, kiírtak műtétre majd visszavonták, sok CT és egyéb vizsgálat és semmi kezelés.

Ez a tény visszavetette lelki fejlődésemet, elvesztettem az emberekbe vetett hitemet és ekkor ismét töröltem magam az iwiwről. Teljesen bezárkóztam és egyáltalán nem foglalkoztam senkivel csak a picivel. :D

3. Tavaly szeptemberben elhagyott a férjem a kocsmárosné miatt, össze is költözött vele két napra, aztán visszajött hozzám.

Most nem röhögsz ugye??? Ez komoly, de tényleg, bár én is röhögök rajta. Az egész falu az én magánéletemmel foglalkozott hónapokig.
Ez a tény visszavetette lelki fejlődésemet, elvesztettem az emberekbe vetett hitemet és ekkor ismét töröltem magam az iwiwről. Teljesen bezárkóztam és egyáltalán nem foglalkoztam senkivel csak a picivel.

4. Voltak még apróbb történések az életemben az eltelt időben, csak zanzásítva sorolom: kiraboltak bennünket, a szomszéd feljelentett minket a rendőrségnél meg az önkormányzatnál mert tavaly elmentünk 3 napra nyaralni. Eltűnt személyként kerestek :D , mert a kutyusunk éppen ezalatt a pár nap alatt betegedett le és szenderült jobblétre… sorolhatnám még, de nem teszem.
Ez a tény visszavetette lelki fejlődésemet, elvesztettem az emberekbe vetett hitemet és ekkor ismét töröltem magam az iwiwről. Teljesen bezárkóztam és egyáltalán nem foglalkoztam senkivel csak a picivel. :D :D

Összesítve életem legboldogabb 3 évét tudhatom magam mögött minden szar ellenére is!! Nincs a kislányomnál fontosabb számomra, ő az én tanítómesterem. Az eltelt fél évet végigküzdöttem, önmagammal vívtam csatákat, hogy a férjemmel való kapcsolatomat valamennyire normalizáljam.

Most éreztem magamban annyi erőt, hogy újra kifelé fordulok , ismét visszanyertem az emberekbe vetett hitemet és így ismét regisztráltam az iwiw re:D :D :D

Folyt. köv, mert úgyis törölni fogom magam megint..., mert valami mindig konstans.:)